Overige mogelijkheden

Naast het maken van een totaal concept Visual Storytelling, is het ook mogelijk om losse onderdelen van het totaal concept voor je uit te voeren. Het is maar net waar jij hulp en/of behoefte aan hebt.


Take a Note kan…


… een tekst voor je schrijven


Je hebt je briljante ideeën al helemaal uitgewerkt in je hoofd. Daar is een prachtige tekst ontstaan. Helemaal schrijf klaar. Maar op het moment dat je het op papier wil zetten, lukt het je niet om van die brij in je hoofd een kort en krachtig verhaal te maken. De zinnen zijn rommelig, de boodschap te langdradig en te ingewikkeld. Herkenbaar? Take a Note kan helpen om jouw gedachtes en ideeën kort en krachtig op papier te zetten. Bekijk en beluister voor voorbeeldteksten de video’s van Westwijzercollege eens. 


… een voice-over voor je opnemen


Wil je je eigen tekst voor je webvideo, event, how to video, bedrijfsfilm enzovoort op een professionele manier ingesproken en geproduceerd hebben, dan kan Take a Note hier vast iets in betekenen. Bekijk en beluister voor een voice over voorbeeld een hoofdstuk uit het muzikale luisterboek Stoebel & Sara en de geheime opdracht van Anja Vereijken en/of de video’s van Westwijzercollege. 


… jouw verhaal van beeld voorzien


Een verhaal kan op diverse manieren in beeld worden gebracht. Take a Note kan jouw tekst van video, stop-motion, foto’s, fotomanipulatie, basic 2d vector animatie, kinetic typography of een combinatie van deze dingen voorzien. Ook is het mogelijk om jouw eigen beelden te verwerken in een eindvideo, mits de kwaliteit aan bepaalde voorwaarden voldoet. Welke vorm het best aanslaat hangt af van je verhaal, voor welke doelgroep je verhaal bedoeld is en je persoonlijke smaak. Wil je meer weten over wat de verschillende vormen van ‘beeld’ voor jouw verhaal kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met Take a Note op.


… muziek op maat componeren


Take a Note biedt ook de mogelijkheid om een unieke compositie te componeren passend bij het verhaal en de beelden die je al hebt. Dit is overigens alleen mogelijk als los onderdeel en niet als onderdeel van het totale concept Visual Storytelling. Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere onderdelen, neem dan gerust contact op.

© Tekst en afbeeldingen Take a Note 2020